返回網站

COOP MED REKORDSTORT KJØPEUTBYTTE

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Butikksjef Anita Eilertsen på Coop Extra Gran er hoppende glad om dagen! Det viser seg at Coops medlemmer vil få utbetalt ca. 1.1 milliarder kroner i kjøpeutbytte for fjorårets handel. I tillegg har medlemmene, altså medeierne, fått kupongrabatter og verdier av medlemskupp som utgjør vel 1 milliard kroner. Til sammen utgjør dette hele 2.1 milliarder kroner, en økning på 8.3 prosent fra foregående år.

broken image

Her er noen av faktorene som har medvirket til det store kjøpeutbyttet vi gir våre medlemmer i år! sier butikksjef Anita Eilertsen på Coop Extra Gran, og viser fram bleier, barnemat, våtservietter og ikke minst den røde gjenbruksposen. Alt gjør at det kan bli hyggelige tall på utbyttekontoen din i Coop.

Butikksjefen kan fortelle at Coop Extra Gran kan dele ut hele 580 000 kroner fra denne potten til sine lokale kunder. Hun tror at den såkalte «babybonusen» er årsaken til mye av overskuddet, dvs. at småbarnsfamilier får 20% bonus ved bruk av Coop-medlemsappen ved kjøp av barnemat, bleier, våtservietter etc. Dette går rett inn på medlemskontoen deres, noe mange vet å sette pris på, og medlemsmassen øker stadig.

En annen suksessfaktor har vært innføringen av de røde gjenbruksposene, som gir deg 1 krone inn på utbyttekontoen hver gang du bruker den og registrerer den i kassen. Gjenbruk ligger i tiden, og Coop har hele tiden ligget i forkant på dette området.

En helt ny medlemsfordel er kommet nå i januar, etter at Coop har inngått samarbeid med flyselskapet Ving. Coop-kunder får minst 600 kroner i rabatt pr. booking av reiser hos Ving; det gjelder både innenlands- og utenlandsreiser. Et bra tilskudd til reisekassa!

-Det skal lønne seg å være Coop-medlem, og det er det flere og flere som finner ut! sier en fornøyd og blid butikksjef på Coop Extra Gran, Anita Eilertsen.