Gå tilbake til nettstedet

Bli kjent med.............

Mona, eier av Floyd på Smietorget

Tekst og foto: Marit B Skoglund

broken image

Navn: Mona Elisabeth Blom

Bosted: Raufoss

Mona er eier og driver av klesbutikken Floyd på Smietorget.

Nedenfor kan du bli litt mer kjent med henne.

Hvordan ble du interessert i klær? 

Klær har alltid interessert meg, fra jeg var ganske ung. Jeg har jobbet både på kontor og som reisende selger, og måtte derfor tenke på hva jeg gikk kledd i.

Hvordan ble du eier og driver av Floyd? 

Det var ganske tilfeldig egentlig forteller Mona. Jeg kom i kontakt med ei som dreiv en klesbutikk, da jeg jobbet som reisende selger og hun gav meg kontaktinfo til eier av byoung i Norge. Startet opp med byoung i 2000 på Raufoss, og ble forespurt om å starte opp som driver av klesbutikken byoung her på Smietorget i 2012. Etter ett år gikk vi ut av kjeden og ble samarbeidspartnere med Floyd, slik vi er i dag.

Hva liker du best å holde på med når du ikke er på jobb? 

Jeg jobber mye, så mye fritid har jeg ikke. Men jeg liker å slappe av med en god bok, strikketøyet, og bruke tid sammen med familie og venner.

Hva klarer du deg ikke uten? Jeg er avhengig av å ha familien min rundt meg, og så må jeg selvsagt ha Kaffe.

Hvilke egenskaper setter du pris på hos dine ansatte? 

Det er mye, men ærlighet, lojalitet, at de er blide og hyggelige, og har litt kremmerånd.

Hva betyr Hadeland for deg? 

Hadeland er en fin region med mye å by på, som jeg liker godt. Det ligger midt mellom Gjøvik og Oslo, og er ganske sentralt plassert i forhold til mye. Så må jeg få si at Hadeland bør markedsføres som et hele, da det er et stort område hvor mye bra skjer. Det tror jeg Hadeland er tjent med!