Gå tilbake til nettstedet

MOT FERDIGSTILLELSE PÅ GRANUMSSTRANDA

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

-Interessen for boenhetene på Granumsstranda har vært jevnt gode gjennom hele byggeperioden, og korona-pandemien har ikke lagt noen demper på folks kjøpelyst, forteller daglig leder i BoligPartner, Thomas Andersen, til vår avis. Sammen med prosjektselger Runar Slåttum tar han imot i en leilighet som akkurat er solgt, og nå er det ikke mange boenheter igjen før hele prosjektet kan sluttføres, kan karene fortelle.

broken image

Daglig leder Thomas Andersen og prosjektselger Runar Slåttum i BoligPartner nyter utsikten til Jarenvatnet fra en av de ferdige leilighetene på Granumsstranda.

Men fortsatt kan du sikre deg en bolig ved Jarenvatnet, med mye sol, lys og luft og kort vei til sentrum. En leilighet på 105 m2 og en på 68 m2 er fortsatt ledig, og i tillegg er en tremannsbolig under oppføring. Det er også håp om at det kan settes opp en horisontaldelt tomannsbolig før prosjektet avsluttes. De som har flyttet inn representerer alle aldre, fra unge i etableringsfasen til pensjonister.

 

BoligPartner har også andre prosjekt gående på Hadeland, bl.a. et område i Steinerudsvingen på Jaren, der to av ti eneboligtomter allerede er solgt. Boliger er også under oppføring i Ringstad og på Grua, og karene vektlegger å bruke lokale leverandører i byggeprosessen så langt det er råd. Går du med tanker om ny bolig, finner du både Andersen og Slåttum på stand under Gla’dagene i Gran sentrum til helga!