Gå tilbake til nettstedet

MODERNE BOLIGER I GRAN SENTRUM

Tekst: Kari Isingrud

Nå forberedes første byggetrinn i boligprosjektet Gran Park. Godt over hundre personer har allerede meldt sin interesse, og fra 16. juni er det førstemann til mølla til å sikre seg sin favorittbolig.

broken image

- Det har vært stor interesse for prosjektet, sier Lars Balstad Karlsen, prosjektkoordinator hos EiendomsMegler 1 Ringerike, og mener at de har nådd mange gjennom sin markedsføring av prosjektet.

Sindre Backe er eiendomsmegler hos EiendomsMegler 1 Hadeland, og kan fortelle at de fleste interessentene allerede bor i Gran kommune. Mange er voksne mennesker som vil selge sin enebolig og bytte til noe lettstelt og enkelt.

- Men det er stor variasjon av boliger, som kan passe både for familier, par og enslige, presiserer han.

Prosjektet består av totalt 46 leiligheter og 4 eneboliger. I første byggetrinn skal det bygges fire boligblokker, med alt fra små 2-roms leiligheter til store leiligheter på 130 kvadratmeter.

Det er Arja eiendomsutvikling som er utbygger av Gran Park. Leilighetene forventes å stå klare i løpet av fjerde kvartal 2022.

broken image

Leilighetene har store solrike uteplasser

Midt i Gran sentrum

Boligprosjektet er utviklet for moderne, lettvint og trivelig småbyliv. Bygningene har en moderne arkitektur, men er fint tilpasset omgivelsene i Gran sentrum. Fasadene vil være i tre og tegl, og det skal brukes farger som passer godt i området.

Boligene vil ha gangavstand til kollektivtilbud, skole, kulturliv og alle fasiliteter. De vil få en funksjonell planløsning, solrike uteplasser, heis og garasjeplass i oppvarmet parkeringskjeller.

Byggene er plassert i kvartalsstruktur rundt et grønt og bilfritt gårdsrom. Dermed kan nye boligeiere enkelt velge mellom privatliv i egen bolig og sosialt liv på felles gårdsrom eller på Grans kafeer, torg og andre møteplasser. Vil man til Oslo er togstasjonen noen hundre meter unna, og er ikke avhengig av bil når man kommer hjem fra bytur.

Næringslokaler

Det blir næringslokaler i første etasje mot den nye miljøgata som planlegges i Oslolinna. Her kan næringsdrivende få moderne lokaler med god profilering mot gata. Lokalene vil egne seg godt både for butikker, serveringsvirksomheter, eller annen næring som vil etablere seg sentralt og synlig.

Finn favorittboligen

Megler Sindre anbefaler interesserte å gå inn på prosjektets nettside og prøve boligvelgeren. Der ser man leilighetenes beliggenhet og får alle praktiske opplysninger om boligen, forteller han, og legger til at alle også er velkomne til en boligprat og en titt på modellen av Gran Park som står utstilt i EiendomsMegler 1’s lokaler på Smietorget.

- Det er fortsatt mulighet for å sette sitt eget preg på boligen, avslutter prosjektkoordinator Lars, og opplyser om at boligkjøpere som bestemmer seg tidlig har mulighet til å velge farger og materialer, og delvis også rominndeling.

broken image

Eiendomsmegler Sindre Backe hjelper gjerne med både kjøp og salg av bolig. Foto: Kari Isingrud

TA KONTAKT FOR EN BOLIGPRAT:

Eiendomsmegler: Sindre Backe
EiendomsMegler 1 Hadeland
Storgata, 2750 GRAN

Mobil: 911 62 040
sindre@em1hadeland.no

LES MER OM PROSJEKTET:

https://granpark.no/