Return to site

NORLI PÅ SMIETORGET, BØKER OG MYE MER

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Bok og papirhandelen på Smietorget har hatt gode dager også denne våren. Da Norge stengte ned, fikk mange bedre tid til å gjøre ting sammen, eller finne på hobbyaktiviteter. Butikksjef Simone kan fortelle at de har solgt vanvittig mye puslespill. Andre ting har også solgt godt denne våren, slik som hobbyartikler og bøker.

Norli på Gran har hatt omsetningsøkning de siste 4 månedene og de kan ikke annet enn takke kundene som har vært innom butikken for dette. Det har vært færre kunder enn normalt, men de som har vært innom har kjøpt mer enn det hver kunde vanligvis gjør. Det tyder på at folk har vært flinke til å gå sammen om innkjøp denne våren, og fulgt rådene fra Folkehelseinstituttet.

Sommer er pockettid

Nå står sommeren for døren, og det er pockettid forteller Simone. Mange av fjorårets bestselgere er nå utgitt i pocketutgave, og flere bøker om toppturer og det å overnatte ute ligger klare i butikken. Her kan man hente leseglede, men også inspirasjon til å komme seg ut på tur. Barnebøker har de også mye av, og det å bidra til leselyst og leseglede for barn er et av samfunnsbidragene fra Norli, gjennom blant annet ikke-kommersielle lesekonkurranser for skolene.

Stilige notatbøker er en ny trend

Det å ha en stilig notatbok har blitt populært. Og slike får du også selvsagt hos Norli. De fører et merke som heter Paperchase med lekre skrivebøker, penner og annet tilbehør. Det er populært med håndskrift igjen, og folk lager sine egne kokebøker, treningsdagbøker, almanakker, eller dagbøker. Det er ungdomsskole og videregåendeelever, samt unge voksne som helst kjøper dette

Ny sekk til skolestart

Butikken er også fylt opp med skolesekker og pennaler til skolestart. Her har de et nytt merke som heter Tinka, for de som skal ha en ny førsteklasse sekk. Til de større barna er det Beckmannsekker som gjelder. Norli kjører også tilbud på ALLE kofferter fra Beckmann framover med 30% avslag på ordinær pris. Uteleker kommer det også inn mye av fremover, så her hos Norli finner du noe for alle aldre.

Boktips

Simone kommer også til slutt gjerne med en bokanbefaling. Det er boken «Der krepsene synger» av Delia Owens. Den er valgt ut som månedens medlemskupp hos Norli i juni. Simone og de andre medarbeiderne ønsker dere velkommen innom.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK