Return to site

Nå kan føttene glede seg!

Tekst og foto: Kari Isingrud

Hos Garant Sko på Smietorget er butikken full av lette og komfortable vårsko.

Gry Nordnes Gamme hos Garant Sko anbefaler gjerne sneakers eller mokasiner til dem som vil møte våren i lette, fine sko.

- Det er utrolig deilig å slippe ullsokker og tunge vintersko. Våren er endelig her for fullt, så det synes jeg man skal feire med et par nye vårsko. Vi har mange sporty og komfortable sko i butikken nå, sier Gry Nordnes Gamme, daglig leder hos Garant Sko på Smietorget. Hun forteller at sneakersmoten holder stand. Skoene er både lette og gode å gå i. Sesongens modeller kommer i feminine farger og har kraftige hvite såler. Disse sporty skoene finnes også med mer moderate såler for dem som ønsker det.

- Sneakers kan brukes til både hverdag og fest, og er nå like populære som de typiske skoene med hæl, forteller Gry. Dameskoene kan for eksempel ha fine gulldetaljer og passer fint til både kjole og bukse, mener hun.

Gry kan også fortelle at den tradisjonsrike mokasinen er tilbake, gjerne i fargene svart, blått eller beige. Hun fremhever skomerket Ara, som har mokasiner i klassisk stil, med god komfort og vidde. Garant har også merket Skechers som har blitt veldig populært i Norge de senere årene. De har modeller innenfor både mote, trening og fritid. Skoene er kjent for å ha god demping med god komfort. De er samtidig flotte å se på.

- Vi har også et godt utvalg i herresko, opplyser Gry, og forklarer at lette, sporty stoffsko er populære, gjerne blå eller hvite. Gutta følger også med på trendene, og sneakers har også slått an hos dem.

Vet hva kundene vil ha

- Garant sko Smietorget er en uavhengig skobutikk, og vi velger fritt hvilke varer vi kjøper inn, sier Gry. Hun understreker at når hun gjør innkjøp er det en stor fordel å kjenne kundene sine. Vi har alltid kunden i fokus og vil gjerne at de skal føle seg velkomne og verdsatt hos oss.

- Det er forresten ikke bare hadelendinger som stikker innom butikken. Vi har også fått mange nye kunder. Hyttefolket fra Lygna og Mylla handler en del hos oss, og mange sier at de kommer innom fordi vi har en spennende butikk, og sånt liker vi jo å høre, sier Gry.

Garant sko har også andre varer som vesker, bager, lommebøker og hansker. Siste nytt nå er PC-vesker. Gry fremhever merket Dixie, som har kommet med en klassisk dameveske som også er en funksjonell PC-veske.

– Vi har vesker som passer for alle anledninger. Det kan være røffe vesker, men også vesker tilpasset elegante antrekk. Vi har akkurat mottatt nye leveranser, så alle er hjertelig velkomne innom for en titt, avslutter Gry, som jo også har masse nye, fine sko som hun vil vise fram.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK