Gå tilbake til nettstedet

Klær til hverdag og fest

Tekst: Kari Isingrud

Match Gran satser på at vi snart kan samles til konfirmasjon, bryllup og jubileer igjen. I butikken i Storgata henger dresser og andre finklær klare til fest. Her finner du også et stort utvalg av klær til hverdagsbruk.

broken image

Match har klær for de store anledningene! Foto: Match

Mikal Linstad, eier og daglig leder hos Match Gran forventer et voldsomt oppsving på salg av klær til festlige anledninger.

- Vi gleder vi oss veldig til folk kan pynte seg igjen, og det gjør sikkert folk også, sier han.

Han forventer også økt etterspørsel i dameavdelingen og har satset på gode merker som han vet kundene vil like. Han framhever Part Two som er et kjent dansk merke med kvalitetsklær for damer, mens Bessie er italienske jeans i god kvalitet.

- Kundene våre vil ha komfortable og funksjonelle klær, sier han, og forklarer at mange er opptatte av at klær skal kunne brukes i flere anledninger. Han mener at lin kommer til å bli kjempestort i vår og sommer, og kan tilby klær i god linkvalitet i sin butikk.

broken image

Mikal Linstad i Match Gran anbefaler bukser fra Bessie til damene. Foto: Kari Isingrud

Fargerikt og uformelt

Mikal kan fortelle om en sporty og fargerik trend i vår og sommer.

- Fargekartet er stort både for damer og herrer, sier han, og forteller at menn gjerne velger spreke farger som oransje, grønt eller rødt. Match selger mer blazere enn før, og kundene vil ha klær i en avslappet og uformell stil.
 

Lojale kunder

Mikal vil takke flinke ansatte og lojale kunder som har gjort at 2020 ble et bra år for Match. Han opplever at Hadelandsfolk er opptatte av å handle lokalt, og Match har veldig mange faste kunder.

- Det er sikkert mer enn hundre kunder vi kjenner så godt at vi har størrelsen deres i hue, ler han.

 

Han vil også fremheve de positive ringvirkningene av hyttebyggingen på Lygna, og forteller at butikken har fått nye, faste kunder derfra. Selv er han nøye på å anbefale andre lokale virksomheter til hytteturistene.

- Hyttefolket er også bevisste på å handle lokalt når de er her. Noen har til og med lagt igjen klærne sine hjemme og kjøpt seg helt ny hyttegarderobe hos oss, sier Mikal til slutt.