Gå tilbake til nettstedet

Både komfortabelt og stilig hos Dressmann

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Dressmann har alltid noe for enhver smak. Hele dresser, dressjakker og dressbukser finner man selvsagt her, det ligger i navnet. Dressmann har også et stort og godt utvalg i tøy til daglig bruk. Her kan man kle seg opp fra innerst til ytterst, med alt fra undertøy til ytterjakke.

broken image

Jan Rasmussen og Mari Gamkinn Sveum ønsker velkommen hos Dressmann.

Vikarierende butikksjef Jan Rasmussen forteller at det mot våren skal være korte ytterjakker, gjerne i bomberstilen. Lette dunjakker i ulike farger finner man også. En dunjakke puster godt og kan være god å ha en kald vår eller sommerkveld. Vi er jo ikke akkurat bortskjemt med bare varme her på Hadeland.

Moten fremover er komfortabel. Man ser mye store skjorter og plaggene skal gjerne være i lag på lag. Gjerne en t-skjorte innerst, så en genser og utenpå der igjen en stor skjorte. Og man kan gjerne fremheve hvert lag med ulike farger på de forskjellige plaggene. - Det er litt sånn at alt er lov, sier Jan. Han forteller også at lin er et stoff man kommer til å se mye av i vår og sommer.

Som tidligere nevnt skal moten nå føles komfortabel. Det er derfor mange plagg som kommer i stretchstoff. Du får både skjorter, chinos og jeans i stretch. Dette er plagg som er komfortable å gå med og ser freshe ut hele dagen.

Noen av fargene vi ser mye av i vår er lys blå, ulike sandfarger og grønntoner. – Vi har mange fine modeller av strikkegensere i bomull. Blant annet i disse fargene, skyter butikkmedarbeider Mari Gamkinn Sveum inn. Strikkegensere går aldri av moten og du får dem både i glatt strikk, men også med ulike mønstre i kabelstrikk.

Mari og Jan ser frem til en lys og fin vår hos Dressmann. -Velkommen til oss, sier de.