Gå tilbake til nettstedet

Brillemote hos Gran Optikk

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Briller er også mote og det ser man helt tydelig når man kommer inn til Gran Optikk. Her finner man veggene fylt med stilige, sporty, tidløse, elegante og kule brilleinnfatninger i smakfulle og eksklusive materialer.

broken image

Anne Berit Torp hjelper deg å finne brillestilen hos Gran Optikk.

Anne Berit Torp er brillekonsulent og tar imot deg i den stilige butikken. Hun hjelper deg gjerne med å finne en brille som passer til deg. - Og det er akkurat det, det handler om når man skal ha en ny billeinnfatning sier Anne Berit, man må finne sin stil.

En gjenganger i all mote for tiden er komfort. En brille er intet unntak og den skal være god å ha på, den skal ikke merkes. Materialene er lette og eksklusive, slik som Titan, Karbon og Tre. – VI er litt tilbake til 80 og 90 tallet hva stilen angår, sier Anne Berit. Det kan være slik som at innfatningen har doble broer over nesen, dyreprint, cat-eyes fasong, eller at brillen har et transparent materiale. Den alltid like aktuelle Pilotbrillen er også fortsatt helt på høyden.

Merker Gran Optikk fører er blant annet de tre danske Fleye, ProDesign, Ørgreen og amerikanske Tom Ford. Folk er opptatt av å kjøpe ting som varer og er av god kvalitet. Alle disse merkene har akkurat det.

Anne Berit forteller også at de trives veldig godt i sine nye lyse og flotte lokaler i Storgata i Gran. Her har de funnet seg godt til rette og de ønsker både gamle og nye kunder hjertelig velkommen innom til en grundig synsundersøkelse med de nyeste instrumentene i markedet, brille eller linsehandel. De følger også selvsagt optikerbransjens strenge smittevernregler slik at kundene kan være helt trygge.