Gå tilbake til nettstedet

Smykker med symbolikk er det nyeste.

Tekst og Foto: Marit B. Skoglund

Det mest populære på smykkefronten akkurat nå er smykker med symbolikk. Det kan være anheng på kjeder eller øreringer, som symboliserer noe som er viktig for deg.

broken image

Gullsmed Tone Kristiansen viser smykker lag på lag.

Symbolene kan være alt fra Livets tre til slanger, Månen eller en Hamsahånd. En søt liten bie, som symboliserer at man ønsker å ta vare på miljøet og det biologiske mangfoldet i verden er også populært.

 

Innehaver av Lille Gullkorn Tone Kristiansen forteller også at noe av det som kommer framover av smykkemote er tykke kjeder eller lenker i gull, gullforgylling eller gullfarga stål. Smykker med fargede stener og da gjerne med flere stener med ulike farger i samme smykke, er også virkelig aktuelt nå. Smykker skal gjerne være lag på lag, med flere kjeder i ulik lengde, rundt halsen. Både to og tre øredobber i hvert øre, samt en earcuff øverst på ørekanten, er også en trend nå. Ringer kan man ha flere av på hver finger, og man skal ha flere armbånd rundt armen. Alt er lov.

 

For gutter og menn er det tøffe stålsmykker som er det siste på motefronten akkurat nå. Og gjerne armbånd med steiner også for gutta. Store klokker er også et kult tilbehør og absolutt fortsatt høyaktuelt for både kvinner og menn. Hos Lille Gullkorn finner man kule armbåndsur fra merket Nixon.

 

Lille Gullkorn har også fått inn et nytt merke, som heter Charlotte Strømmen Trend Jewellery. Dette er et norsk merke, og her kan du rett og slett bygge din egen ørepynt. Man kan boltre seg med å sette sammen farger og former på ulike studs og charms. Et artig konsept som gjør at man kan velge sin personlige vri på sin egen ørepynt. Smykkemoten har stor bredde. Tone og de andre bak disken hos Lille Gullkorn hjelper deg gjerne med å finne akkurat det du er ute etter til deg selv, eller som gave.