Gå tilbake til nettstedet

Naturlig look, gardinlugg og inspirasjon fra 70 tallet

Tekst: Marit B. Skoglund Foto: Lånt av Frisør Marita hos Tråkket Frisør

Innehaver av Tråkket frisør, Linda Laursen forteller at hårmoten for tiden er inspirert av blant annet 70 tallet. En gardinlugg kledelig drapert i bølger til hver side og hår farget i naturlige nyanser er noen av stikkordene hun nevner.

broken image
broken image

Langt hår med naturlig krøll og fargenyanser utført av frisør Marita hos Tråkket.

Fargene skal være naturlige og det skal gjerne være ulike sjatteringer og liv og dimensjon til håret. Balayage er en fargeteknikk som gir akkurat denne effekten. Fargen påføres med kost og det gir naturlige overganger mellom din egen hårfarge og de innfargede stripene eller feltene. Noe som gjør at man ikke må vedlikeholde fargen like ofte som ved tradisjonell farge.

Krøller og bølger er også noe man ser er på veg tilbake i hårmoten. Så permanentbehandling er på veg inn igjen, for deg som ikke kan skilte med egne krøller. Bruk av egne krøller også flott. Selvsagt skal også et permanentbehandlet hår se naturlig ut. Og krøller er inn, både for kvinner og menn.

For kvinnene kan man også gå for en frisyre som kalles Lob, eller lang Bob. Dette er hele lengder på håret som er klippet rett av ved skulderhøyde. Luggen kan gjerne også være lang slik at den kan krølles med en bølgetang eller lignende. Mullet er også en frisyre både kvinner og menn kan ses med. Det er en litt fornyet variant av Hockeysveisen fra 80 tallet.

 

Hårmoten for herrene går fortsatt mye mot at skjegg er flott. Krøller, tung lugg, som kan være både kort og lang er også veldig riktig på herrene nå.