Gå tilbake til nettstedet

Våren er i rute hos Cubus.

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Man ser at det våres i butikken til Cubus på Granstunet. - Det fylles stadig på med nytt tøy fremover, så det er bare å glede seg. De fleste er lei den comfy joggedressen, og vi ser at det fremover kommer litt mer pynta og delikate plagg. Disse er selvfølgelig også komfortable, men i tillegg ser de freshere ut, sier Daglig leder Lisbeth Mikkelsen.

broken image

Vårnyhetene begynner å strømme inn hos Cubus.

Butikkmedarbeider Jenny Mikkelsen forteller at det i vår vil dukke opp mange plagg i Jeans. Ikke bare som bukser, men man vil se Jeansskjorter, skjørt, shortser og jakker i tillegg til den alltid aktuelle jeansen. 

 

- Det skal være Jeans på Jeans både i over og underdeler. Og jeansplaggene kommer ikke bare i blå farge. Du får jeansplagg også i hvitt og andre lysere farger.

I vår får vi se lange kjoler i lyse farger. Stoffene kan være både ensfargede og blomstrete. Gjerne med litt puffermer og en søt blonde på. Plaggene skal være lette og litt blafrende, og det brukes mye lin og bomull som er meget behagelig å ha på seg.

Hos Cubus finner man massevis av tilbehør til antrekket. Store hårklyper, spenner og hårstrikker er et must i vår. Det finnes også mange fine belter å velge i.

Både Lisbeth og Jenny gleder seg til våren og ønsker velkommen innom Cubus på Granstunet.