Gå tilbake til nettstedet

NY BUTIKKSJEF HOS HADELAND FLIS & INTERIØR

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

I disse virusbefengte tider har mange butikker innskrenket åpningstiden. Hos Hadeland Flis & Interiør har det som vanlig vært oppe fra 07 til 16.30, forteller nytilsatt butikksjef Anne Mette Sangnæs. Det er derfor lett å foreta en handel, og håndverkerne som er innom, er glade for at de kan få tak i det de skal før de drar ut på oppdrag.

broken image

Anne Mette begynte i firmaet 1. april etter en opplæringsperiode. Hun trives allerede veldig bra med det varierte arbeidet som stillingen innebærer. – Vi har et vidt spekter av varer relatert til hjem, hytte og uterom. Å bistå folk som skal pusse opp bad og kjøkken, er drømmejobben for meg, som alltid har vært interessert i interiør og oppussing.

broken image

Jeg vil også nevne vårt gode utvalg i belysning til hjemmet, sier butikksjefen, som tror at hjemmetilværelsen for mange er årsaken til at nye prosjekter som har stått på vent, nå påbegynnes.

Også innenfor fliser merker man endringer i folks smak. For tida er det store fliser som er i vinden. Gråfarger dominerer, kanskje fordi det er mer klassisk og trygt enn å gjøre fargesprell som man angrer i ettertid. Et røft miljø med «betong-look» er også i tiden, mens noen sverger til stormønstrede, historiske fliser

broken image

-Velkommen innom hvis du tenker å fornye kjøkken, bad, hagestue eller balkong. Våre fliser passer både ute og inne, og vi tror du vil finne noe du liker! sier Anne Mette Sangnæs, som her er avbildet i en av de nye, lekre baderomsutstillingene i butikken.

broken image