Gå tilbake til nettstedet

NYE GRAN SENTRUM I STØPESKJEEN

Tekst og innfelt foto: Anne Lise Skjaker Tegninger: Felix Arkitekter

Som før omtalt i denne avis har TG Eiendom Gran AS store planer for området rundt Lidskjalvgutua i Gran sentrum. Et planforslag er nå sendt Gran kommune til godkjenning, og medeier i eiendomsselskapet og leder for prosjektet, Arild Gulbrandsen, håper på rask saksgang, slik at det vil bli byggestart til høsten.

broken image

Tomta som planlegges utbygd er på hele 2685 kvm, og planen er å bygge ut i to trinn. 1. byggetrinn består av 46 leiligheter og 4 eneboliger, og det nye kvartalet har fått navnet Gran Park. Boenhetene legges ut for salg denne våren, men allerede nå er 17 leiligheter reservert, kan Gulbrandsen fortelle.

broken image

Boligene vil få nærhet til det meste av servicetilbud, og bilen kan du plassere i oppvarmet garasjeanlegg under bakkeplan. Er du miljøvennlig og vil kjøre kollektivt, er det kun 250 meter til Gran stasjon. Der er det også stoppested for busser. Ønsker du ferske bakervarer til frokost, kan du gå to minutter til nærmeste bakeriutsalg, og ellers kan du nyte godt av gangavstand til alle typer butikker, skoler, treningssenter, vinmonopol og kultursal, for å nevne noe. Vil du rusle en liten tur, er Hovstjernet naturreservat bare 5 minutter unna.

broken image

Leilighetene som nå legges ut for salg er fra 45 til 125 kvm. De største har også stor takterrasse. Selvsagt har alle boenhetene moderne planløsning med store vindusflater, heis til alle leilighetsplan og store uteplasser mot sør og vest. Utefasadene blir i tegl kombinert med tre. I midten blir det et felles grønt gårdsrom med parkmessig opparbeidelse.

broken image

De fire eneboligene er på ca. 140 kvm fordelt over tre etasjer og med separat inngang direkte fra garasjen. De har en særegen arkitektonisk utforming med rause vindusflater og ekstra takhøyde i stue og kjøkken. Beboerne vil også kunne nyte utelivet på flere private uteplasser og i solrike hager.

-Vi satser på ferdigstillelse av de femti boenhetene i 2021, så sant spaden kan settes i jorda til høsten, sier prosjektleder Arild Gulbrandsen i TG Eiendom Gran AS, og oppfordrer alle som kan tenke seg å bo sentrumsnært til å ta snarlig kontakt på epost arild@g-o.no.