Gå tilbake til nettstedet

Nye konsepter i kultursalen

Tekst og foto: Hadeland Kultursal

 

Hadeland kultursal rigger om til klubbkveld med lokale artister avnyere dato, men som også har markert seg utenfor regionen. Maks 200 billetter. Hvis været og smitteverntiltakene holder, så flytter konsertene ut på Kulturterrassen. Serveringen gjør at det blir 18 års aldersgrense.  

broken image

Hadelandsrock har lange tradisjoner og fostra artister som Kåre and the Cavemen,Hjerterknekt, Trøste & Bære og mange flere. Lørdag 19. juni er det nettopp Hjerterknekt som leder an sammen med Anton Ruud og Johanna Demker. Sistnevnte har solgt millioner i americana-sjangeren men kommer med nytt band og nytt album, mens Anton Ruud er en norsk rocks store poeter. Til høsten blir det klubbkveld den 23. oktober. Eystein Hagen har store overraskelser på gang, ogfår med seg Barske karer og Lewi Bergrud.    

Et annet, nytt konsept, er Hermundstadfestivalen. «Norges Ultimate Entertainer» -Rita Eriksen - fremfører sangene til avdøde Bjørn Anders Hermundstad. Hun får god hjelp av Trond Amlie fra Trøste & Bære og en lang rekke andre musikere og artister, og vi kan garantere at det blir siste sjansen til et live gjenhør med musikken som tok nasjonen med storm i over 20 år. 

broken image

 

Oversikt:

19.juni Klubbkveld #1: Hjerterknekt, Johanna Demker, Anton Ruud 

6.aug. UKM- Aktiv sommer show 

21.aug. BjarteTjøstheim: Det går betre no 

26.aug.  Knut Marius Djupvik - vinner av Stjernekamp 

12.sept.  Nos Alter synger Beatles 

17.-18.sept.  Potetfestivaleni kultursalen 

21.sept.  Hadeland jazzforum: Mike Stern og Jan Gunnar Hoff Group 

26.sept.  NordicTenors 

23.okt.  Klubbkveld #2: Lewi Bergrud, Barske karer og Eystein Hagen med band 

27.nov.  Hæljeswingen Storband med Leif Anders Wentzel 

3.-5.des.  Juleshow 

8.des.  Bjarte Hjelmeland