Gå tilbake til nettstedet

Nyinnredet og flott butikk 

Tekst og foto: Kari Isingrud 

Intersport Gran Sport har frisket opp butikken med ny innredning og smart vareplassering.
Nå blir det lett for kundene å få oversikt over vareutvalget. 

broken image

Lene Kjexrud Linstad i Intersport Gran Sport har mye av æren for den jobben som er gjort med innredning og omorganisering. Hun synes butikken har blitt lys og åpen.

- Vi har fått mye ros for at butikken har blitt ryddig og oversiktlig, sier daglig leder Bjørn Linstad. Han opplever at mange kunder vil se på varene og plukke selv. Nå er butikken bedre tilrettelagt for det. Den er organisert etter logiske varekategorier, med avdelinger for treningstøy, sko, fritidsklær, og hardvare, som for vintersesongen er skiutstyr og tilbehør.

broken image

Den nye butikken har fått mye frontheng, og kundene får lettoversikt over overdeler, underdeler og tilbehøret i treningsavdelingen.

Varetransport og leveringssituasjonen er normalisert etter pandemien, og sesongens varer er på plass på stativer og i hyller. Bjørn forsikrer at han har de varene som trengs for julehandelen.

 

- Det kommer til å gå mye ull og skiklær. Det er typiske julegaver, sier han. De populære Db skole- og fritidsekkene er også tilbake i hyllene. Lene Linstad forteller at de var helt utsolgt til skolestart, men nå er det mulighet til å gi en kul ryggsekk i julepresang.

broken image

Db skole- og fritidsekker vil være en populær gave, kanskjesærlig til de unge, mener Bjørn og Lene. Foto: Lene Linstad 

- Vi ønsker gamle og nye kunder velkommen til julehandel i vår nyoppussede butikk, avslutter Lene og Bjørn.