· Leder
broken image

Det nærmer seg varme dager og ferie i Norge. Skolene stenger for sommeren denne uka og de fleste arbeidstakere avvikler sin sommerferie i juli/august. I år har vi fått restriksjoner som gjør at ferien skal foregå i eget land. Det er strengt tatt ikke det verste som kunne skje 😊 Vi har jo et land som «halve væla» ønsker å se.

Siden mars har elektroniske medier flommet over av naturbilder fra stier og topper i vårt langstrakte land. Turer til fots har blitt kjempepopulært og vi har gått til steder ingen hadde hørt om for få uker siden. Sportsbutikkene melder om rekordsalg av fritidstøy, hengekøyer og elektriske sykler. Den spesielle våren har gjort at vi har benyttet nærområdet med skog og mark i mye større grad enn tidligere.

For mange er sommeren den beste årstiden vi har i Norge.

For mange er sommeren den beste årstiden vi har i Norge. Men ferie trenger ikke å bety at man må reise langt! Det er en vanlig trend at vi tror det er så mye grønnere på den andre siden av gjerdet. Og ingen tenker på at det sikkert er en god grunn til at turister kommer til vårt eget nærområde for å oppleve ting. For jammen har vi flotte opplevelser rett utenfor egen dør. Opplevelser vi blir blinde for siden vi ser det hver dag. Men i år er det altså en unik mulighet til å være turist i eget rike. Så oppfordringen blir dermed – åpne øynene og se hvilke skatter vi bor i!

Som tidligere år arrangerer vi Gla’dager i Gran torsdag til lørdag denne uka. Det blir stand i gata, hyggelig underholdning på dagtid og ikke minst gode tilbud i våre butikker. På kveldstid har du mulighet til å oppleve Sommerterrassen midt i sentrum. Når vi alle overholder smittevernreglene er det trygt å handel og omgås. Program for dagene og omtale av arrangementene finner du i avisen.

Som før kan avisen også leses elektronisk på vår hjemmeside www.ghh.no eller på vår facebookside.

Velkommen til hyggelige dager i Gran!

 

Vennlig hilsen

Kari Framstad Lokrheim

Daglig leder

Gran Handel og Håndverk