Return to site

NYTT LIV I LOKALENE TIL GRAN HELSEKOST

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

24. september åpnet Anne Marte Morstad dørene til sin nye helsekostbutikk i samme lokaler som Gran Helsekost holdt til før. Noen fikk ta en titt i den nye butikken allerede under Potetfestivalen, og Anne Marte er veldig fornøyd med å være i gang!

Anne Marte har tidligere jobbet som miljøarbeider, og hun har også arbeidet på Rhodos og i Kambodsja med salg og management. De senere årene har hun slått inn på nye veier og utdannet seg til helhetsterapeut, hypnoterapeut, NLP-coach, samt kost- og ernæringsterapeut. I helsekostbutikken, som er tilknyttet H-Naturkostkjeden, vil hun tilby mye av det samme som den tidligere butikken gjorde, bl.a. kostholdstilskudd, økologisk mat og drikke, veganmat og økologisk kosmetikk.

 

I tillegg til helsekosttilbudet vil hun også drive «Fristedet – klinikk for naturlig liv og helse» i samme lokale. Hun har investert i en maskin som kan utføre figurforming og bindevevsmassasje, redusere ødem og foreta lymfedrenasje. Som utdannet ernæringsterapeut vil hun gi kostholdsveiledning til de som ønsker det, samt tilby ulik helsebehandling og coaching innenfor områdene hun er utdannet i.

 

-Velkommen innom helsekostbutikken nord i Storgata! sier nyslått butikkinnehaver Anne Marte Morstad (bildet).

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK