Gå tilbake til nettstedet

OPPSVING FOR GRANSTUNET

Tekst:Kari Isingrud Foto: Granstunet

Eiendomssjef iCoop Norge Eiendom, Magnus Solberg Andersen, er storfornøyd med utviklingen på Granstunet. Nye attraktive butikker er på plass og omsetningen øker.

broken image

Tonje Hansen fra Ark,og Silje Pedersen og Lene Mari Aaserud fra Careless ønsker velkommen til nye, flotte butikker på Granstunet.

- Vi har fortsatt ledige butikklokaler i andre etasje, sier Solberg Andersen, men flere aktører
har vært på visning. Han er optimistisk og tror at nye avtaler er landet innen sommeren, men om noen har et interessant prosjekt og trenger lokaler, så er det bare å ta kontakt.

Lokalene til det tidligere Kaffehjørnet er på omkring 200 kvadratmeter. De passer for serveringsvirksomhet, men kan også tilpasses annen virksomhet. De gamle butikklokalene til Gate 8 er på 100 kvadratmeter.

Solberg Andersen mener at beliggenheten er svært god. Senteret har gode parkeringsmuligheter, og takparkeringen gir direkte inngang til andre etasje. Både treningssenteret Evo og flere store kjedebutikker, trekker kunder opp i etasjen.

- Attraktiviteten har økt med de nye butikkene på senteret, og det gjør det lettere å leie ut resten.

Solberg Andersen mener at den nye miljøgata også vil trekke nye kunder, og at Granstunet sammen med Smietorget vil bli et enda tydeligere knutepunkt for handel og aktivitet.