Gå tilbake til nettstedet

På tide å sko seg for våren

Tekst og foto: Kari Isingrud

Nå er klassiske sko i nøytrale farger like trendy som fargerikt eller retro. Sesongens skomote reflekterer den generelle trenden som tillater oss å gå akkurat som vi selv vil.

broken image

Gry Nordnes Gamme hos Garant Sko viser fram vårens lekre, lyse skofristelser.

Sko med sterke farger, som rosa og grønt, er siste skrik hos Garant Sko denne sesongen.
Det er også pyntede sko med glitterstoffer og kraftige detaljer i gull og sølv. Men skokundene på Gran viser tydelig hva de liker aller best:

- I år igjen er det de lyse og nøytrale skoene vi selger mest av, sier daglig leder Gry Nordnes Gamme. Den absolutte bestselgeren er sneakers:

- Dette er sko som holder seg aktuelle år etter år, helt uavhengig av trender. Gry fremhever at det er komfortable og sporty sko, som passer til alt, både sommerkjole, treningstights og olabukser. Vårens modeller kommer i motefargene også, men ingenting slår vårfølelsen man får av å gå ut i hvite sneakers, mener
Gry.

Et par sneakers er det opplagte førstevalget også til gutta, og hvite sko har blitt en favoritt hos dem og.

Tidløst og klassisk eller friskt og fargerikt

Klassiske ballerinasko er tilbake, nå med sløyfer og pynt. Mokasiner er fortsatt på moten, og ikke minst: Retrostil er trendy! Nå kan du få pensko med blokkhæl som på 50-tallet, - også i sesongens kule farger, eller sneakers i retrostil. Cowboystøvletter og ankelboot er tilbake.

Garant Sko harogså et stort utvalg av vesker. Både klassiske skinnvesker, og små fargebomber som matcher sesongens fargerike sko.

Du får altså det du vil ha i alle kategorier av sko og tilbehør – klassisk eller fargerikt.

Slip ins– nyhet fra Skechers

Skechers er et merke som selger godt. De har gode sko med super komfort, mener Gry. Enkelte av årets modeller kommer med nyutviklet slip-ins-teknologi. Det er sko med en fast hælkappe og polstring, som former seg etter hælen. Dermed kan du enkelt smette foten inn i skoene uten å bøye deg eller bruke hendene. De fås både til dame og herre.

- Dette er smart design - kom og prøv, oppfordrer Gry til slutt.