Gå tilbake til nettstedet

PÅMELDINGEN HAR ÅPNET!

Tekst: Torstein Nybø / Gran Kommune

Kanskje kunne du tenke deg vannaction på Haugerstranda, sommerleir på Sagvollen eller fotokurs med den prisvinnende portrettfotografen Bjørn Tore Stokke? Eller dans i studioet til GoodVibe på Jaren? Eller kunstkurs med Hadeland kulturskole på Harestua og i Gran?

broken image

 

Kalenderen på UngHadeland.no gir full oversikt over aktiviteter, tidspunkter og aldersgruppen som aktiviteten er beregnet på.

 

broken image

 

Der finner du også motorsport, gocart, paintball og turer til både Tusenfrud, Fjorda, klatreparken på Gjøvik og rafting i Heidal i Gudbransdalen.

 

broken image

 

Vil du heller spille i band? Spille i korps eller lage musikal? Eller hva med å spille inn musikk i et profesjonelt studio?

broken image

 

Så må vi selvfølgelig ikke glemme bordtennis, båtførerprøven, leirdueskyting og fisking, selv om noen foretrekker gøy med maling, og LAN i sommerferien.

broken image

 

Hadelandsmesterskap i døds går igjen avstabelen på Svea mens 71 grader nord er på Skjerva.

Aktiv sommer er finansiert av de tre kommunene med støtte fra SpareBankstiftelsen Jevnaker, Lunner, Nittedal og SpareBankstiftelsen Gran, og arrangeres av en rekke lag og foreninger og
UngHadeland.

 

Aktiv sommer på Hadeland er aktiviteter for barn og unge i Jevnaker, Lunner og Gran kommuner som er gratis eller har rimelig deltakeravgift. Nytt av året er at vi hjelper til med å organisere transport, hvis det ellers vil være vanskelig å delta på aktivitetene.

broken image