Gå tilbake til nettstedet

Penger å spare for medlemmer

Tekst og foto: Kari Isingrud

Extra Gran er en del av samvirkeforetaket Coop Øst. Det betyr at butikken er eid av medlemmene, som får utbytte og en rekke andre fordeler. 

broken image

 Bjørg Kari Granlund hos Extra Gran kan friste med 11 % avslag på frukt og grønt. Oversikt over alle medlemsfordelene gis på coop.no 

 

- Medlemmene får kjøpsutbytte på alt de handler i butikken, opplyser assisterende butikksjef Bjørg Kari Granlund. Hun anslår at for faste kunder kan det bli opptil 2000 kroner i løpet av et år. I fjor ble det utbetalt over 860 000 kroner til butikkens medlemmer. 

Men dette er ikke de eneste fordelene medlemmene har. Bjørg Kari ramser opp 11 % avslag på frukt og grønt, 20 % på bleier og barnemat, og ekstra gode tilbud på populære varer. Det gis rabatt på drivstoff, hotell og på reiser hos samarbeidspartnere. 

Medlemmene kan få oversikt over kontoen, tilbud og rabatter via en medlemsapp. Den kan også brukes til betaling og til å vise kvitteringer. 

- Vi har mange veldig trofaste medlemmer som handler flereganger i uka. Jeg kjenner alle de faste og er på fornavn med de fleste, fortellerBjørg Kari.