Return to site

Fra Romania til Gran

Tekst: Kari Isingrud Foto: Smietorget

Mange av kundene på Smietorget har møtt på denne blide dama,og fått god hjelp og veiledning på KappAhl. Her blir du bedre kjent med Mihaela. 

 

Mihaela Smedsrud var bare tjuetre år da hun kom fra Romania til Norge for nitten år siden. Det første året jobbet hun som au pair. Planen var å være her i ett år, men hun likte seg godt, tok kurs og fikk seg jobb i Kappahl. Nå er hun gift, har en gutt på sytten år og bor på Dal i Eidsvoll.  

- Jeg fikk verdens fineste norsk familie, og føler meg hjemme i Norge. Jeg liker folket her, forteller hun.   

KappAhl har vært hennes eneste arbeidsgiver, og  hun har vært ansatt i femten år. Hun har jobbet i flere store butikker i Oslo, både på Storo, i Oslo City, Stovner og Karl Johan. Da butikken i Karl Johan ble lagt ned for to år siden, fikk hun ny jobb på Smietorget.    

- Planen var å bli her i noen måneder til jeg kunne gå videre til en ny butikk i Oslo, men så ble jeg glad i den nye jobben i Gran, og den flotte butikken, sier Mihaela. Hun roser gode kolleger både i butikken og på senteret, og forteller om hyggelige kunder som kommer innom, handler og slårav en prat.     

Mihaela jobber som dekoratør i KappAhl og sørger for at butikken på Smietorget er fresh og oppdatert på mote og trender. For noen år siden ble hun mentor i Kappahls egne Visual Merchandiser-utdanning. Hun driver med opplæring av nye dekoratører, og reiser rundt på prosjekter for ombygging eller nyåpning av Kappahl-butikker.    

- Jeg er stolt av å være en del av Kappahl og ikke minst Smietorget, sier Mihaela 

 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK