Gå tilbake til nettstedet

DRESSMANN I FIN FLYT INN I ET NYTT ÅR

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Silje Nordli, Granstunet

Til tross for at også 2021 var et «annerledes-år» for mange butikker, kan daglig leder Siv Anita Berven hos Dressmann på Granstunet melde at det siste halvåret var preget av fantastiske rekordøkninger og gledelige grønne tall i regnskapet! – Vi har sammenlignet tallene med siste normalår, 2019, og er veldig fornøyde! forteller Berven. 

broken image

På bildet ser vi butikkleder Siv Anita Berven (t.v.) og Mari Sveum motta serviceprisen for desember 2021.

Kundeklubben Friends of Dressmann har bidratt sterkt til det gode resultatet. Over 70% av kundene i 2021 er lojale medlemmer, som opparbeider seg bonuspoeng hver gang de handler og kan ta ut bonussjekker og rabatter ved senere kjøp.  

Men ikke nok med gledelige salgstall: De ble også vinner av månedens servicepris for desember! Den blir delt ut av kjeden på grunnlag av positive tilbakemeldinger fra kunder som har vurdert service og handleopplevelse i butikken. – Veldig stas og en herlig avslutning på fjoråret, sier Siv, som berømmer sine fantastiske kollegaer, som yter den aller beste servicen og står på hver eneste dag! 

I mars relanseres Dressmanns populære undertøysmerke «Manunderwear», et nytt konsept med utvidet sortiment og fantastiske passformer og kvaliteter. - Målet er å ta enda flere markedsandeler, for vi er jo best på undertøy! sier Siv, som legger til at hele sortimentet er laget av økologisk bomull og er GOTS-sertifisert, dvs. uten innhold av skadelige kjemikalier. 

-Vi gleder oss til ombygging og tror kundene vil se en markant endring i forhold til slik det framstår i dag, avslutter en fornøyd butikkleder på Dressmann Gran, Siv Anita Berven.