Gå tilbake til nettstedet

LEDIGE LOKALER I HVALBYGÅRDEN

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Opsahl Begravelsesbyrå

I skrivende stund er det stor aktivitet i Hvalbygården i Jernbanegata i Gran, der Opsahl Begravelsesbyrå oppgraderer lokalene med tanke på nye leietakere. Det er oppgangen og 2. etasje som er under oppussing, der det blir nytt inngangsparti, nytt gulv, nye toaletter, nytt kjøkken og nye overflater i lokalene, kan Paul Arne Opsahl og Terje Heggen i firmaet fortelle til vår avis. 

broken image

Paul Arne Opsahl (t.v.) og Terje Heggen i Opsahl Begravelsesbyrå foran bygningene i Jernbanegata, der de nå holder på å pusse opp. Både kontor- og lagerlokale er ledig for utleie.

Fra før er det to leietakere, advokat Helge Heggen Brørby og Klinikk Løkken/Brørby, men det er plass til flere, sier karene. Og siden vi her snakker om et stort, søylefritt rom, kan det tilpasses én eller flere nye leietakere. Med andre ord gis det fleksibilitet når det gjelder arealbehovet til den enkelte leietaker. 

Det lages nå felles kjøkken og sanitæranlegg for alle leietakere, noe som er plassbesparende for de som ønsker å leie. 

Opsahl og Heggen har også ledig lagermulighet i underetasjen i Jernbanegata 8. Lokalene her egner seg best til smålager av diverse utstyr som privatpersoner ikke har plass til i egen bod eller kjeller. Det passer også for næringsdrivende som ikke har lagerplass nok. 

-Vi ser fram til å få inn flere folk, og dermed mer liv i byggene våre i sentrum. Så er du på jakt etter lokaler til din virksomhet, eller lagerplass, ta kontakt med oss, så finner vi gode løsninger for akkurat ditt behov! lover Paul Arne Opsahl og Terje Heggen.