Gå tilbake til nettstedet

BUDDY – DYREBUTIKKEN PÅ GRANSTUNET

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Buddy

Zookjeden Buddy består i dag av 29 butikker spredt over hele Norge og har som mål å være den ledende og mest kunnskapsrike zookjeden i landet. At du kan få kjøpt fôr og utstyr til dyr er en selvfølge, men like viktig er at du skal få råd, tips og veiledning om dyr og dyrehold i butikken, sier daglig leder Catharina Engebretsen i Buddy Gran. Hun tok over butikken høsten 2018 og har styrt med stø kurs gjennom pandemien de siste to årene. 

broken image

 

-Vi har faste kunder som kommer innom jevnlig for å få mat og utstyr til sine kjæledyr. Det blir nesten et familiært forhold til både kundene og dyrene, sier Catharina. Butikken har knyttet til seg en hundefrisør, som etter avtale gir hunden din en ekstra «stuss» både tirsdager, onsdager og torsdager. Det er ingen ringere enn Oda Foss Almqvist, som er på landslaget i hundekjøring, som står bak tilbudet. 

Catharina nevner også at de hele året har rabatterte produkter til medlemmer i Buddy Club, kjedens kundeklubb. Akkurat nå lansereset par nye produkter, en tyggerull av elgskinn, samt et annet tyggeprodukt, Whimzees, laget av potetstivelse. – Dette er produkter som er bra for tenna og som de firbeinte ikke legger på seg av, sier hun. 

Som medlem iBuddy Club opparbeider du deg 4% bonus på alle kjøp, og dette utløser en verdisjekk hvert kvartal. Så enten du har hund, katt, fisk, fugl eller smådyr, har du gode fordeler av å være i klubben. 

-Vi ønsker alle velkommen innom butikken vår på Granstunet! sier Catharina Engebretsen, som står parat enten du trenger mat, utstyr eller gode råd om fôr og stell av kjæledyr.