Gå tilbake til nettstedet

Pleie av sommerhuden

Tekst og foto: Marit B. Skoglund

Sommerhuden krever pleie og det som er viktigst for å ta vare på den er, fuktighet og solbeskyttelse. Dagkrem eller foundation med solfaktor gir daglig beskyttelse og er en god start, forteller Anne Grethe S. Olsen, eier av Skin Tonic Granstunet.  

broken image

 

Anne Grethe S. Olsen viser solprodukter og sommerdufter. 

 

Skal man være ute i sola er det solkrem med minimum solfaktor 30 som gjelder. -Og husk å bruke nok solkrem. De fleste bruker altfor lite, sier Anne Grethe. Til et voksent menneske skal du bruke en god håndfull, forklarer hun. Noe som også er viktig, er å huske å beskytte ører, lepper og nese. -På disse stedene kan du gjerne bruke en solstift med solfaktor 50, sier Anne Grethe. 

Etter en dag i sola, vil Anne Grethe anbefale å ta en god ansiktsmaske som gir fuktighet til huden. Og smøre seg med Aftersunkrem både til ansikt og kropp.  Denne gir fuktighet til huden,men avkjøler og lindrer også den brennende følelsen man kan ha, etter en dag i skikkelig solskinn. Man kan også gjerne skjemme bort seg selv litt med et godt serum til huden og en god nattkrem, anbefaler Anne Grethe.  

Hun forteller også at det er 30 % avslag på Sol og Aftersunprodukter gjennom hele sommersesongen, hos Skin Tonic Granstunet. Hun frister også med sommermarked i butikken i hele sommer. Her vil det være mye forskjellige produkter å gjøre gode kjøp på. Det vil også være tilbud på dufter hele sommeren hos henne. Anne Grethe trekker spesielt frem de sommerlige duftene fraGuerlain. 

Og kundene setter hun og de andre i parfymeriet pris på. -De er trofaste og bevisste på å handle lokalt, det er vi umåtelig glade for, understreker Anne Grethe. Hun ønsker gamle og nye kunder velkommen innom for å se og prøve produkter.  

broken image

Sommerens nydelige dufter fra Guerlain.