Gå tilbake til nettstedet

RØHNE SELMER HØNEFOSS RIGGET FOR SPENNENDE HØST

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: RøhneSelmer AS.

Røhne Selmer var en av mange bedrifter som måtte evakuere da ekstremværet Hans herjet i
Hønefoss, men de unnslapp vannet og er nå tilbake og klare for en høst med flere nybil-lanseringer. Røhne Selmer er Norges største Fordforhandler og har hatt bilbutikk på Eikli i Hønefoss siden 2021. – Byen er et strategisk viktig område for oss for å dekke hele det
sentrale Østlandsområdet, sier plassjef Frank Tore Larsen, som har flere spennende lanseringer på gang og dessuten har fått to nye selgere med på laget i Gigstads vei.


broken image

 

-Vi har fra før dyktige medarbeidere som utgjør en fin miks av fagkunnskap, og de fleste
har også lokalkunnskap og er tilknyttet distriktet. Mange har vært med på laget lenge, men det hender vi trenger «påfyll» av nye medarbeidere. Derfor er det hyggelig å kunne meddele at Kenneth Løhre og Glenn Andrè Ruud-Andersen er blitt en del av RøhneSelmer-teamet.

-Kenneth har mange års erfaring fra bilsalg og er glad for å være tilbake i bransjen. Han
jobber i butikken og driver med salg av personbiler. Akkurat nå er det elbilen Mustang Mach-E som er mest etterspurt, og vi har bra med biler på lager som vi kan levere raskt, sier Larsen.

Glenn Andrè står for salg til bedriftskunder og reiser mye rundt til firmaer. I dette segmentet er det den nye Ford Transit Custom AWD med automatgir som står høyest i kurs.

På bildet ser vi de nye selgerne med en Mustang Mach-E. Kenneth Løhre (t.v) og Glenn Andrè Ruud-Andersen (t.h). Og gutta møter du på stand i Gran under årets Potetfestival!