Gå tilbake til nettstedet

SAMARBEID FOR BEDRE TUROPPLEVELSER

Tekst: Kari Isingrud Foto:Marius Dalseg/DNT 

Alfa og Den norske turistforening (DNT) vil sammen inspirere til gode turopplevelser. DNT tilrettelegger for turer, aktiviteter og overnatting, mens Alfa tar ansvar for turfolkets føtter.

broken image

- DNT-medlemmer får 20 % rabatt på sko, og andre gode tilbud, forteller key account Kari Sterud. Det eneste man trenger å gjøre er å registre medlemskapet sitt på alfa.no.  

Samarbeidet har som hovedmål å inspirere folk til gode opplevelseri naturen. Alfa bidrar både nasjonalt sammen med DNT og lokalt med DNT Hadeland, og har sponset både Vinjerock i Jotunheimen og lokale aktiviteter. 

Kari kan også fortelle at enkelte av DNTs betjente hytter tilbyr utleie av tursko. Dermed kan folk som ikke har utstyr selv, leie gode sko for en rimelig penge. Skoene er det Alfa som leverer. Dette er bærekraftig og bidrar til å flere ut på tur, mener hun.  

Til slutt deler hun gjerne et turtips, og anbefaler en tur innover Svartdalen, til Gjendebu og Fondsbu i Jotunheimen. - Der er det fint, sier hun, og påpeker at det er ekstra viktig med gode sko om man bærer tung sekk.