Gå tilbake til nettstedet

Satser på nytt matkonsept 

Tekst og foto: GHH

Søstrene Birgitt og Ida Kristine Stene åpnet kaféen Søstrene Stene da pandemien først brøt ut, men er ikke redde for å nå satse på et nytt matkonsept i Gran. - Det blir et litt annerledes konsept enn det vi har i Gran i dag, med enkel og ujålete mat basert på mest mulig lokale råvarer, forteller Birgitt Stene.

broken image

 

- Vi har jobbet på spreng for å bli ferdig så vi kan åpne til Gla’dagene, og håpte hele veien at vi ikke gapte over for mye. Men jeg er veldig optimist, sier Birgitt. Hun og søsteren gleder seg til å ønske velkommen til et splitter nytt konsept i Gran.

- Responsen har utelukkende vært bra, men det blir veldig spennende nå når vi åpner for fullt, sier hun. Mjølbua åpner i de gamle bakeri-lokalene i Storgata, men i ganske ny drakt. - Noen blir kanskje skuffa når de får vite at det ikke blir bakeri der, men vi håper det likevel blir godt tatt imot. Vi ønsker å tilby et hyggelig spisested for de voksne med lun og god atmosfære. Vi serverer ujålete mat med lokale råvarer, i tillegg til ulike typer av øl og vin. Også har vi kjøpt inn litt enkle brettspill man kan kose seg med ved siden av, forteller Birgitt.

Under Gla’Dagene får Mjølbua også ha åpent for uteservering på langbord. - Det gleder vi oss veldig til og ønsker alle hjertelig velkommen, sier Birgitt.