العودة إلى الموقع

BAKERIET ER KLAR FOR SOMMERSESONGEN 

Tekst:Anne Lise Skjaker Foto: Smietorget 

Den trivelige uteplassen til Bakeriet på Smietorget er en populær arena for kunder som er på handling i Gran. Der er det solrikt og sommerlig, med blomsterkasser og plenty med sitteplasser, - alt for at kundene skal trives og få en god opplevelse. – Vi har forbedringer på gang, og alt skal være klart før Gladagene i juni, forteller senterleder Kari Morka. 

broken image

- Mange har sikkert sett at den store terrassen har fått en ny krakk lang hele husveggen, og det skal investeres i nye bord og nyoppussede stoler.  Blomsterkassene skal fylles for å skape ekstra trivsel, og i det hele tatt skal vi også i år gjøre det så trivelig vi kan for kundene, sier Morka. 

-Vi har sitteplasser til 60 – 70 besøkende, og de siste årene har vist at stedet har blitt en sosial møteplass for mange. Vi har vennegrupper som kommer daglig, andre ukentlig, og dette er ofte godt voksne folk som har litt tid til å kose seg på en vanlig hverdag. Selvsagt setter vi stor pris på slike faste kunder! sier senterlederen. 

I flere år har det vært søndagsåpent på Bakeriet, slik at folk skal ha et tilbud også i helga. Her er det stadig økning i antall besøkende,som gjerne koser seg med god mat og godt drikke, eller kanskje en is. 

Bakeriet kan friste med mye lekkert og påsmurt i disken, men ikke alle er klar over at det også er varme retter og salater å få kjøpt. 

-Jeg vil berømme våre flinke ansatte, som alltid står kundene til tjeneste med det de ønsker. Faktisk er det nå 10 – 11 stykker som er tilknyttet serveringsstedet, og de gjør en veldig god jobb. Kanskje er det derfor vi har hatt en formidabel økning i omsetningen de første månedene av 2022?  sier Kari Morka. 

Hun ønsker alle handlende hjertelig velkommen til sommeren på Smietorget, og håper at besøkende tar seg tid til en liten rast på den innbydende terrassen utenfor Bakeriet!