回到网站

Zavanna utvider klestilbudet på Gran

Tekst:GHH Foto: Zavanna

Åpningshelgen til klesbutikken Zavanna gikk over all forventning og kundene har fortsatt å komme. - Vi er en butikk som virker som veldig mange har trengt, så vi håper å være et godt tilbud for damer i alle aldre, fasonger og størrelser, sier butikksjef Hanna Kristine Olerud. Hun og kollegene i butikken gleder seg til å ta imot alle kunder under Gla’dagene i Gran. 

broken image

 

- Under Gla’dagene skal vi ha 30% på alle varer, forteller Olerud. Hun koser seg mye i jobben som butikksjef for Zavanna på Gran, en av 110 butikker i kjeden som vokser og vokser. - Det er veldig positivt. Det er veldig mange som har sagt at de var glad for at Zavanna kom til Gran. Etter åpningshelgen har trykket av kunder ikke gitt seg, det har vært kjempebra respons. Vi håper det
fortsetter sånn, sier hun. Olerud kjenner godt til Granstunet fra tidligere jobb på Mitz.

- Jeg kjenner senteret og kundene ganske godt, og tok med meg tre kollegaer fra Mitz. Det har vært veldig positivt, både for kundene og for oss som jobber her. Når vi kjenner hverandre fra før og vet at vi jobber bra sammen legger det et godt grunnlag. I tillegg kjenner kundene igjen fjesene våre og
det er en stor fordel, forteller hun.

broken image

Zavanna skal være en damebutikk som selger klær til damer i alle aldre, hovedsakelig 35 år og oppover. De er opptatt av å tilby plagg med ulike fasonger og størrelser som skal passe de alle fleste. - Når vårkolleksjonen har kommet inn ser vi veldig mye fine farger og mønstre, så man bør kunne finne noe for enhver smak, forteller Olerud. En sånn type butikk har manglet på Gran og Olerud ser allerede at de blir satt stor pris på.

- Kunder sier at de tidligere har måttet reise til andre Zavanaa-butikker for å finne klær som passer dem og deres stil. Vi har også merket at butikkene og kafeene rundt har dratt nytte av det, par reiser sammen og får en shoppingtur for begge. Det er fint på en liten plass, sier hun.