Gå tilbake til nettstedet

SECPRO HAR KLART Å TILPASSE SEG DEN NYE HVERDAGEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det sier daglig leder Henning Groff i SecPro på Jaren. Han er fullstendig klar over at ikke alle næringer har mulighet til det, og at koronaen uansett rammer norske bedrifter. Men han er glad for at ingen i SecPro har vært permitterte siden det ble lockdown i mars, og at firmaets omsetning faktisk har gått litt opp dette året.

broken image

Bildet viser at du kan framstå både tøff og trygg med arbeidsklær og verneutstyr fra SecPro!

-Vi hadde planlagt å feire vårt 15 års jubileum med en tur for de ansatte, men selvsagt ble denne avlyst som følge av pandemien, sier Henning, som håper at de kan komme sterkere tilbake ved 20-årsjubileet. Etter å ha vært i tenkeboksen en kort stund, fant han og de ansatte ut at de kunne bistå markedet med foliert «opplysningsmateriell» som følge av pandemien.  Dessuten var smittevernsutstyr en del av varespekteret fra før, og de klarte å inngå avtaler om større leveranser fra leverandørene, både av munnbind, smittevernsfrakker, visirer, engangsdresser- og hansker.  Dette har gått unna som varmt hvetebrød i disse virusbefengte tider.  

 

Bedriften har vært snart tre år i Jaren Næringspark, og utenom smittevernsutstyr er det arbeids- og fritidsklær, fallsikringsutstyr, bil-dekor, stadion- og infoskilt, bannere, rollups og etiketter som står for hovedtyngden av omsetningen. Personlig verneutstyr har blitt stadig viktigere etter at HMS-reglene kom, og hos SecPro finner du et godt utvalg av slikt.

 

Ellers er strøartikler som penner, krus, lightere, bærenett og sitteunderlag med logo på, populære salgsvarer. Og kundene er ikke bare fra Hadeland, kan Groff fortelle. SecPro har leveranser både til Kongsvinger, Kongsberg og andre steder der ryktet har gått om at det finnes en totalleverandør av profileringsutstyr på Jaren!