Gå tilbake til nettstedet

Sentrumsnære leiligheter med sol og utsikt

Tekst: Kari Isingrud

Leilighetene i boligprosjektet Doktorgaarden skal bygges nord i Gran sentrum. De får både topp beliggenhet og bokvalitet i toppklasse.

broken image

Doktorgaarden - kort avstand til sentrum og flott utsikt!

- Det blir som å bo på landet, men med bare noen hundre meter til sentrum, sier Hallvar Dehli i TEKplan Jarenstranda 1 AS. Han framhever vestvendt beliggenhet, gode solforhold, flott utsikt mot Jarenvannet, og bare et par hundre meter til togstasjonen.

Medeier og bror, Magnus Dehli, legger til at den enkelte boligkjøper får mulighet til å sette sitt personlige preg på selve leiligheten.

- Folk er lei av at alt skal være standard, sier han. Han innrømmer at individuelle tilpasninger betyr mer jobb for utbygger, men at det er viktig med fleksible løsninger.

Det er tomtene Jarenstranda 1 og 9, samt Horgenmoen 2 som nå er under regulering. Tomteområdet er på omkring 20 dekar. Leilighetene vil vende vekk fra riksveien og den planlagte Miljøgata. Hvis alt går etter planen, vil de første leilighetene være innflytningsklare mot slutten av 2021.

Smarte løsninger

- Vi er veldig opptatt av å tenke rasjonelt og effektivt, sier Magnus. Han forteller at begge har stor interesse for teknologi, og at de bruker mye tid på å finne de aller beste systemene og tekniske løsningene. Dette kommer til nytte både i selve byggeprosjektet og for framtidige beboere.

Byggautomasjon handler om smart og kostnadseffektiv styring av de tekniske anleggene i bygget. Det kan være temperaturstyring, ventilasjon, lys, sikkerhetssystemer og mye annet. For boligeiere betyr det rett og slett at byggene og den enkelte leilighet kan driftes sikkert og kostnadseffektivt, og at leilighetene får topp moderne og praktiske løsninger.

- Byggebransjen har slitt med å ta i bruk ny teknologi, sier Magnus. Brødrene mener det er lite innovasjon i bransjen, og at bruken av ny teknologi er et konkurransefortrinn for TEKplan. Noe av dette er foreløpig forretningshemmeligheter, men de kan røpe at det betyr økte bokvaliteter for boligeierne.

Stor interesse for prosjektet

- Det er stor interesse for prosjektet, og mange, både mulige boligkjøpere og samarbeidspartnere, har allerede tatt kontakt, forteller Magnus.

Han forteller at navnet Doktorgaarden ble til etter besteforeldrene, Olaf og Tora Dehli, som drev legepraksis på adressen i mange år. Brødrene er begge opptatt av lokal utvikling, og ønsker å bruke andre lokale aktører i utbyggingsprosjektet.

- Vi mener det er viktig med lokal tilknytning for å lykkes med slike bygningsprosjekter, avslutter han.

KONTAKT:

Magnus Dehli +47 400 61 961

post@dorgaarden.no

https://www.facebook.com/drgaarden