Return to site

SØSTRENE STENE ÅPNER DØRENE PÅ GRANSTUNET!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

De føler at de nå har fått sin store sjanse til å prøve seg som næringsdrivende, søstrene Birgitt og Ida Stene fra Gran. Da Granstunet Kaffe- og Lunsjbar stengte dørene ved nyttår, skjedde ting fort. Damene tok kontakt med senterleder på Granstunet, og etter en omvisning i lokalene var saken klar: De ville ta over denne geskjeften og drive den videre. Navnet kom av seg selv: Søstrene Stene, så klart!

Søstrene Ida (t.v.) og Birgitt Stene åpner sitt nye serveringssted på Granstunet i slutten av februar.

Damene er pr. i dag fullt beskjeftiget på hver sin kant. Birgitt er markedskoordinator ved Trox Auranor, har samboer og to barn. Ida er frisør ved Tråkket Frisør og er samboer. Sistnevnte vil trappe ned jobben til èn dag pr. uke, hvis hun får det til, og gå inn i rollen som daglig leder i Søstrene Stene.

Begge har mange spenstige planer for hvordan de vil drive spisestedet, men de ønsker ikke å si så mye om disse foreløpig, annet enn at de fortest mulig vil få lokalet i orden og fylle opp disken med bakervarer, småretter og salater. Kortreist mat er et stikkord. De vil ellers videreføre den populære kaffe-menyen som kjennetegner stedet og har allerede sikret seg oppskrifta på Hadelands beste vafler!

De regner med å måtte ansette folk etter hvert som behovet melder seg, og søstrene presiserer at ønsker fra kunder mottas med takk, hvis de savner noe i varespekteret. Mye positiv respons er blitt damene til del etter at overtagelsen ble kjent, og både Birgitt og Ida gleder seg til å ta fatt i slutten av februar.

Alle er hjertelig velkomne til Søstrene Stene på Granstunet!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK