Gå tilbake til nettstedet

SKODD FOR HØST

Tekst: Marit B Skoglund Foto: Garant Sko

-I høst er det største i trendbildet uten tvil boots, sier eier av Garant Sko, Gry Nordnes Gamme. Boots er allsidige og passer like godt til skjørt og kjoler som til jeans. De kommer i utallige varianter. Både for de som liker litt røffere stil, til de som går for det mer stilrene og tidløse.

broken image

Gry med litt av høstens utvalg av sko og skopleie.

. -De klassiske Chelsea bootsene går aldri av moten, men i år ser man også litt mer chunky boots, som er inspirert av armystilen, sier Gry. Disse kommer gjerne i sort, har lisser og en litt grov såle. Vil man ikke ha snøring på bootsen får man dem også med strikk i sidene. En kul boots vil enkelt kunne røffe opp et antrekk.

-Høsten er min favoritt sesong og jeg gleder meg til å vise fram alt det fine som kommer i butikken fremover, forteller Gry.

Komfort og funksjon

Hun sier også at Sneakers er et godt valg av sko utover høsten. -Dette er sko med gode såler og mye komfort, samtidig som sålene ofte er kraftige og fungerer like godt på en regnværsdag, som på en solfylt høstdag. Et merke Gry trekker fram her er det norske Kastel. Dette er sko som passer veldig godt på en våt og kald høstdag. Skoene har ullsåle inni, og en vannavstøtende membran som gjør dem perfekte utover høsten. De har et stort bruksområde og finnes både til dame og herre.

broken image

Tamaris 1199,-

Noe for gutta

Kjente merker som Ecco, Timberland og Rieker har denne høsten kommet med mange tøffe modeller til gutta. Fra disse merkene får man funksjonelle sko som tåler ustabilt høstvær, men som allikevel har en trendy og kul look.

broken image

Gabor 1599,-

Gode sko er ekstra viktig til barna

Kombinasjonen nordisk klima og aktive barn har alltid vært en utfordring. Med Gore-Tex sko fra produsenter som Ecco, Viking og Superfit, holder du barnas føtter tørre og varme også på krevende dager. De ansatte hos Garant Sko har mye erfaring og god kunnskap om barnesko. -Ta med barna og kom til oss, så finner vi skoene som passer best for ditt barn, oppfordrer Gry.

broken image

Duffy 799,-

Stell og pleie av sko

Til alle sko er det viktig med impregnering. Særlig nå som vi går høsten i møte, med mye vått vær, og etter hvert slaps og salt. Et godt tips og en oppfordring fra Gry er at du skal impregnere skoene dine ofte. -Sprayboksen med impregnering skal IKKE vare hele vinteren. Da sprayer du ikke ofte nok, sier Gry. Noe det er viktig å huske på er at syntetiske materialer og veganske sko skal ha en egen type impregnering. Her har selvsagt Garant Sko et godt utvalg og god kunnskap, så det er bare å spørre dersom man lurer på noe. En grei huskeregel er denne CLEAN-CARE-PROTECT. Dette er tre punkter som er viktige å huske på. Før du skal impregnere skoene dine mot fukt og skitt, er det nemlig viktig at skoene renses og påføres fuktighet. Med god pleie og beskyttelse kan du ta fram favorittskoene dine sesong etter sesong.

-Velkommen til oss i Garant Sko sier Gry.