Gå tilbake til nettstedet

Travelt i koronatiden

Tekst: Kari Isingrud Foto: Kontorleverandøren AS

Kontorleverandøren AS er totalleverandør av kontorløsninger og utstyr. Nå er smittevernprodukter og hjemmekontorløsninger svært aktuelle salgsvarer.

broken image

Kontorleverandøren har flyttet inn i nye flotte lokaler i Hunndalen

- Det er viktig at folk sitter godt på hjemmekontor også, sier kræmer Cato Bang i Kontorleverandøren AS. Han forteller at de nå leverer uvanlig mye kontormøbler, printere og utstyr til små arbeidsplasser. Det er hjemmekontorene som må oppgraderes, når folk skal jobbe mer hjemmefra.

Han understreker at Kontorleverandøren også har tilpasset sitt vareutvalg, og nå tilbyr smittevernprodukter som berøringsfrie dispensere, fleksible distanseløsninger som skillevegger i pvc, og andre aktuelle produkter.

Nye lokaler

Kontorleverandøren betjener kunder på Hadeland, Land, Valdres, Gjøvik og Toten. De flyttet i 2020 inn i nye, flotte lokaler i Damvegen 8, i Hunndalen. Der har de stor butikk med møbelutstilling, og alt av rekvisita og utstyr til store og små kontorer.

-Vi ser at markedet på Hadeland er i utvikling, avslutter Cato. Både han selv og sønnen Anders som også jobber i firmaet, bor i Tingelstad, og sørger for levering og besøk på Hadeland.