Gå tilbake til nettstedet

LEVERER TRYGGHET OGSÅ PÅ HADELAND

Tekst: Marit B Skoglund Foto: Illustrasjonfoto lånt av Securitas.

Securitas er et velkjent begrep innen sikkerhet og tjenester tilknyttet dette. Nå ønsker de å gjøre folket på Hadeland oppmerksom på at de også leverer tjenester her.

broken image

Områdeleder på Hadeland er Espen Larsen. Han forteller at Securitas leverer vakttjenester som inspeksjon av bygg i alle typer bedrifter. De leverer kameraovervåking og systemer for adgangskontroll i bygg. De leverer også tjenester til privatmarkedet. Her er borettslag blitt gode kunder. Securitas går såkalte Trygghetsrunder hvor de sjekker trappeoppganger, boder, postkasser og så videre, så beboerne skal kunne føle seg trygge og sove godt om natta. -Det er dessverre slik at for eksempel borettslag er blitt mål for gjentatte innbrudd og dermed har fått behov for slike tjenester, sier Larsen.  

 

Larsen forteller også at Securitas har en nasjonal avtale med alarmselskapet Verisure. Det vil si at om du har en alarm tilknyttet Verisure er det personell fra Securitas som rykker ut for å sjekke saken når alarmen går. Securitas har mange kunder og faste ruter på Hadeland. – Men vi har også plass til flere på lista vår, sier Espen Larsen. Ønsker du å ta en prat om vakthold og sikkerhet er det bare å ringe meg på telefon 900 73 664 eller sende en e-post til espen.larsen@securitas.no , sier han.