Gå tilbake til nettstedet

GRAN PARKS BOENHETER GÅR UNNA

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/Felix Arkitekter

-Utbyggingsområdet rundt Lidskjalvgutua, bedre kjent som Gran Park, har vært ute for salg noen måneder. Av totalt 46 leiligheter og 4 eneboliger er nå 16 enheter solgt. Enkel hoderegning viser da at 34 enheter er ledige, og av disse er 3 reservert, forteller Sindre Backe i Eiendomsmegler1. Både megleren og representant for utbygger, Arild Gulbrandsen i Arja Eiendomsutvikling AS, er fornøyde med salget, og de forventer at flere melder sin interesse utover høsten.

broken image

Karene forteller at det er stor lokal interesse for de nye boenhetene, og aldersspredningen er stor. Faktisk er yngste kjøper 20 år og eldstemann 86, så boligene faller tydeligvis i smak hos både gamle og unge. Størrelsen på enhetene er fra 54 til 123m2, og hittil har de største og de minste vært mest i vinden, forteller Backe.

broken image

Boligblokkene som skal reises er i varierende høyder, og de vil omrammes av et bilfritt og grønt gårdsrom til felles avbenyttelse. Her kan du ha kjøkkenhage, la ungene leke eller kanskje slumre i hengekøya!

Leilighetene er både to-, tre- og fireroms, har sydvestvendt balkong med mark- eller takterrasse. Alle som èn får gode solforhold, og blokkenes varierende høyde gjør både arkitekturen og bokvaliteten god.

broken image

I boligblokkenes sokkeletasje er arealene øremerket forretninger, serveringssteder eller kontorer. Så er du næringsdrivende og ønsker å drive din geskjeft midt i et pulserende sentrum, da er det mulig å kjøpe eller leie lokaler her.

broken image

Når det gjelder de fire eneboligene vil de få atkomst fra gårdsrommet, og de får store, private terrasser og uteplasser. Boarealet vil være fra 134 til 158 m2 over to plan pluss underetasje med direkte atkomst fra garasjene i kjelleren. Selvsagt er det heis fra garasjene og opp til alle leiligheten også. Du finner ytterligere informasjon om prosjektet på www.granpark.no

broken image

-Gran Park er en unik mulighet både for de som vil bo eller drive forretningsvirksomhet og ha kort vei til det meste. Så løp og kjøp, vi står klare med prislister, plantegninger og salgsoppgaver og sender også dette til alle interesserte, sier Sindre Backe i EiendomsMegler1. Sammen med Arild Gulbrandsen i Arja Eiendomsutvikling har han tro på at de resterende boenhetene vil få nye eiere i løpet av de neste månedene.