Gå tilbake til nettstedet

EUROSKO ENESTE FORHANDLER MED VINTERSKO MED ANTISKLISÅLE TIL BARN

Tekst og foto: Marit B Skoglund

Høsten og vinteren står for døren, og butikkeier Finn Hellum hos Eurosko kan stolt vise fram to ulike modeller av vintersko med antisklisåle, til barn. Eurosko er den eneste forhandleren i Norge som selger dette til barn, så vidt han bekjent.

broken image

Butikkeier ved Eurosko, Finn Hellum viser vintersko med antisklisåle til barn.

De to merkene som har friksjonsbelegg under sålene er Eurosko sine egne merker, PONNY og OKAKI. Fra disse merkene er det flere modeller å velge i med antisklisåle. PONNY har sko for de aller minste med størrelser fra 20 opp til 32, og OKAKI for de litt større barna med størrelser fra 28 og opp til 40. Begge disse skomerkene er vanntette og varme, med innersåle i ull. De har membran i SympaTex, som stopper både vind og vann, men som samtidig slipper ut damp fra foten. Sålen er gumiert og fleksibel og har flere felter under med ICE GRIP antiskli technology. Dette gir et suverent grep på glatt vinterføre.

 

-Det er like viktig at barn har godt fotfeste på glattisen, som at de voksne har det. Du føler deg straks mer komfortabel når du går trygt, uansett alder, sier Finn.

Eurosko har selvfølgelig også vintersko til voksne med antisklisåle, og ellers godt utvalg av alle typer fottøy til både barn, dame og herre. Velkommen innom oss for en god handel, ønsker Finn.

broken image
broken image
broken image
broken image
broken image