Return to site

SMÅ, ENKLE SMYKKER ER I VINDEN

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Kari Fagerholt, som driver Gullsmed Fagerholt i Storgata sammen med sin mann Per, forteller at det er «motesvingninger» også på smykkefronten. – Vi merker endringer i kjøpemønsteret, og som forretning må vi selvsagt følge med og levere det kundene etterspør, sier Kari.

Kari Fagerholt med den nye smykkeserien signert Janne Formo.

Nå er det små og enkle smykker som dominerer, og gullsmedforretningen har også merket at det går mer gull- og gullfargede smykker enn for kort tid tilbake, selv om diamanter fortsatt selges mest i hvitt gull.

-Smykkedesignerne følger trenden, og våre eminente leverandører av vakre smykker er med på notene. Jeg kan nevne kjente merker som Thomas Sabo, Huldresølv og Heiring, som stadig kommer med nyheter tilpasset mote- og kvalitetsbevisste kunder, sier Kari Fagerholt.

Men også nye smykkedesignere kan gjøre stor lykke, og en av de nye seriene med kjeder, armbånd, ringer og ørepynt så dagens lys før jul. Serien er signert Janne Formo og er blitt en suksess i markedet.

Kari Fagerholt vil også minne om at siden vi snart skriver mai måned, er det på høy tid å tenke oppfriskning av søljer og bunadtilbehør. Rensing og tromling av søljer foretas i forretningen, men det er et nitidig arbeid som krever at søljene leveres inn i god tid før vårens mange festdager opprinner! - Velkommen innom oss i butikken i Storgata! ønsker Kari Fagerholt.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK