Gå tilbake til nettstedet

Viggaløpet 2019

-Vårens vakreste eventyr på Hadeland

Lørdag 27. april kl. 11.00 smeller startskuddet for årets Viggaløp som i år går fra Brandbu stadion med målgang i Storgata i Gran.

broken image

Et løp for alle

Arrangørene er svært fornøyd med at så mange bedrifter benytter Viggaløpet som en happening både for å trimme og for å dyrke det sosiale fellesskapet. For noen er konkurranseelementet viktig, for andre er det simpelthen deltagelsen som teller. Mange har erfart at turen mellom Brandbu og Gran ikke betinger månedsvis med trening, men arrangøren oppfordrer til å bruke den siste måneden til å forberede seg godt til løpet. Kanskje akkurat Viggaløpet kan bli målet for vårens treff i syklubben, trimgjengen, trilleklubben eller familiens felles trimtur!

Gran og Lunner kommune fortsetter den skarpe deltagerkonkurransen og etter Lunners seier i fjor, er arrangøren spent på om Gran klarer å komme sterkere tilbake i år! Vi håper også at flere skoleklasser hiver seg på konkurransen og i år deles det ut to premier på 2 000 kroner til skoleklasser.

Flotte vandrepokaler og premier for de aktive bør inspirere til deltakelse. I tillegg trekkes en rekke gavekort på startnr. gitt av handelsstanden i Gran og Brandbu. Premieutdelingen skjer rett etter løpets slutt på Gran Torg.

Grantoppen ønsker alle lykke til med det tradisjonsrike Viggaløpet. Se påmelding i bilde under:

broken image