Return to site

PREMIEDRYSS TIL BJØRN TORE STOKKE

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: BT Stokke AS

Fotograf Bjørn Tore Stokke reiser sjelden tomhendt hjem etter Norges Fotografforbunds landsmøte. Det er der NFF foretar premiering i den årlige landskonkurransen for landets mange fotografer. Landsmøtet nå i april ble intet unntak for Stokke. Av de fire bildene han sendte inn, ble alle fire premiert!

Det er mange kategorier bilder i konkurransen. Denne gangen valgte vår eminente, lokale fotograf å sende fire bilder i kategorien «Portretter».

"The Soprano - Eli Kristin"

– Juryen kommer ikke med noen uttalelse, men vi som utøver kunsten vet at en god teknisk gjennomføring blir vektlagt. I tillegg skal bildet fortelle en historie og helst formidle et sterkt uttrykk til dem som ser, sier Bjørn Tore.

Erik Poppe

Det er medlemmer og elever (lærlinger) som kan være med i konkurransen, og vi snakker om ca. 200 deltakere til sammen. Juryen skifter for hvert år, og denne gangen var det en internasjonal jury som bedømte bildene. Det gis poeng, og det er poengsummen som bestemmer hvor langt du kommer i konkurransen. Noen kommer helt opp på pallen, mens andre får en så god poengsum at de mottar diplom og dermed premie. «Årets fotograf» og «Årets lærling» blir også kåret under årsmøtet til NFF.

Kari Bremnes

- Jeg er veldig fornøyd med at alle de fire bildene jeg deltok med, ble premiert i den skarpe konkurransen, sier Bjørn Tore Stokke til Gran=Toppen. Det har han all grunn til å være!

Ole Lillemoen

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK