Gå tilbake til nettstedet

SMIETORGET FYLLER 30 ÅR!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

I oktober er det duket for feiring hele tre dager til ende på Smietorget. Da er det nemlig tredve år siden senteret åpnet dørene, og det skal ikke gå upåaktet hen! Senterleder Kari Morka forteller at helga 11. – 13. oktober er avsatt til feiring, og før den tid skal fellesarealene på senteret gjennomgå en fullstendig ansiktsløfting.

broken image

Alle hjerter gleder seg til jubileumsfeiringa på Smietorget helga 11. - 13. oktober, ikke minst styret i senterforeningen.

Fra høyre: Kate Aaen, Henriette Rise, Joon Dihle Dyrud, Gry Lønhaug og Kari Morka

Arbeidet er i gang, og i oppussingsfasen har senteret inngått samarbeide med Parallell AS, et firma som jobber med interiør og styling av offentlige rom og kontorlokaler.

Gammelt interiør vil også bli erstattet av spesiallagede krakker, nye søppelkasser og andre effekter. Kari kan røpe at grønt er en gjennomgangsfarge i det nye fellesarealet.

-Vi har satt av midler gjennom flere år for å kunne gjøre våre fellesarealer mer moderne og kundevennlige, og vi har også fått hjelp fra eiersiden for å få til denne moderniseringen, forteller Kari, som sammen med alle på senteret gleder seg stort til de «nye» fellesarealene står ferdig. De håper selvsagt at også kundene vil verdsette fornyelsen, og gleder seg til feiringa på senteret.

På ettermiddagen torsdag 11. oktober blir det formell åpning etterfulgt av bevertning, jubileumstilbud og aktiviteter. Fredag og lørdag har senteret fullt program med tilbud, aktiviteter og høy trivselsfaktor.

-Vi ønsker hjertelig velkommen til jubileumsfeiring denne helga i oktober, der gode tilbud og masse aktiviteter vil dominere. Sett av datoen, jeg håper vi sees, avslutter senterleder Kari, som oppfordrer alle til å følge senteret på facebook og instagram, hvor det oppdateres fortløpende med nyheter og informasjon. Det vil også komme fullt program med jubileumstilbud i neste utgave av Gran=toppen!