Gå tilbake til nettstedet

SPORT1 MØTER HØSTEN I NY DRAKT

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

Det er ikke bare i hyller og stativer det er nyheter hos Sport1 på Smietorget. Selve butikken kan også skilte med mye nytt: Alt av belysning er skiftet ut med tidsmessige ledpærer, som gjør vareeksponeringen mye bedre. Deler av innredningen er ny og den store golvflaten har fått moderne og slitesterkt belegg. For nå ventes storinnrykk i butikken, siden den «kalde, fine tida» er rett rundt hjørnet!

broken image

- Vi har butikken full av klær, sko og utstyr av kjente merker, og vi går god for kvalitet og komfort, sier innehaver Nils Arne Morka i Sport1 på Smietorget.

-Det er viktig å framstå som en oppdatert og «fresh» butikk i dagens konkurransepregede marked, derfor gjør vi stadig noen grep for å leve opp til det, sier innehaver Nils Arne Morka. Han kan dessuten fortelle om en firedobling av sykkelsalget denne sesongen, og det er mest el-sykler det dreier seg om. Men nå må syklene snart vike plassen for alt som er kommet inn av varer for høst- og vinterelskende nordmenn!

broken image

Tidligere tiders klær får før eller siden sin renessanse! Her er Karoline Kjensberg i en hel dress egnet for sport- og fritidsbruk. Vi kan huske den var populær på 1980-tallet!

-Vi registrerer at klær fra tidligere tider får sin renessanse. I år har vi fått inn hele dresser til sport- og fritidsbruk, og de husker vi var populære på 80-tallet. Ellers er sortimentet av varer både stort og bredt på denne tida, - du får så godt som alt av bekledning for å holde varmen i en sporty hverdag. Utstyr til både langrenn og alpint er en del av butikkens satsingsområder, og med en skøytebane rett utenfor døra, har vi også alt du trenger til å utøve denne sporten, sier Nils Arne, som forteller at det meste av høsten og vinterens klær, sko og utstyr er ankommet butikken. Selvsagt har Sport1 de fleste anerkjente merkene, som garanterer både kvalitet og komfort, og som den sporty kunde helst vil ha.

Men vi må ikke glemme varmt og komfortabelt skotøy, og der kommer vi ikke utenom merket Hoka, som føres kun av Sport1-kjeden. Hoka ble lansert for fire år siden, da kun som en løpssko. Nå er den i handelen også som fjellsko, joggesko, slippers og støvler, og Nils Arne er ikke det minste i tvil: Det er ingen over og ingen ved siden når det gjelder kvalitet og komfort! - Folk som har kjøpt den én gang kommer igjen og igjen. Skotypen er veldig lett, har superbra demping og sitter som et skudd på foten. Vi anbefaler den spesielt til folk som går mye på harde golv. Men både fjellfolk og vanlige trimmere vil få en ny hverdag med Hoka-sko, og gleden ved å bevege seg vil øke betraktelig, sier butikkinnehaveren på Smietorget, som ser at salgskurvene for Hoka-fottøy øker år for år!