Gå tilbake til nettstedet

Sporty elbil med firhjulstrekk

Tekst: Kari Isingrud

Volkswagens ID.4 ble i april kåret til årets bil i verden. Dette er en romslig SUV som nå har kommet i GTX-versjon med firhjulstrekk, og hadelendinger har stått i kø for å handle akkurat denne bilen.  

broken image

ID.4GTX selger svært godt på Hadeland 

 

- Vi har solgt over all forventning, forteller Glenn Ringheim Westlien, salgskonsulent hos Møller Bil på Jaren. Han opplyser at salgsstart og verdenspremiere for ID.4 GTX var 29. april, men mange hadelendinger hadde forhåndsbestilt bilen.  

- Dette er en sporty og prisgunstig SUV som passer alle som haren aktiv livsstil og trenger god plass, sier han, og mener denne elbilen har slått spesielt godt an på Hadeland på grunn av firhjulstrekk og stor rekkevidde.  

Prisvinner og toppskår 

Bilen er sikkerhetstestet av anerkjente Euro NCAP, og fikk toppskår og fem stjerner. I tillegg ble den altså kåret til årets bil i verden i 2021,av World Car Awards. Dette er kanskje bilverdenens aller gjeveste utmerkelse. Juryen består av biljournalister fra hele verden, og de la vekt på at ID.4 er en elektrisk familiebil med god plass, god rekkevidde, avansert teknologi og høyt sikkerhetsnivå. 

Glenn understreker at også ID.4 er spesialkonstruert for el-bilteknologi på Volkswagens egenutviklede MEB-plattform, som resten av bilene i ID-serien.