Gå tilbake til nettstedet

TA VARE PÅ SYNET DITT!

Tekst og foto: Anne Lise Skjaker

I Gran Optikks butikk på Granstunet har det nå kommet inn en ny optiker i tillegg til Christian Torp. Navnet er Thomas Sand Nordberg, og hvis noen synes navnet virker kjent, kan vi bekrefte slektskapet med Tore Nordberg, Thomas sin bestefar som hadde butikk i Brandbu.

broken image

Innehaverne, Christian og Anne Berit Torp er meget fornøyd med nykommeren, som foreløpig er i butikken to dager pr. uke. Nyansettelsen gjør at de har fått større kapasitet og kan ta i mot flere kunder til synsundersøkelser. Det samme gjør et nytt synsprøverom som har kommet til etter jul.. De kan også tilby drop-in når det er mulig.

- Vi har vært i senteret siden 2005, og gjennom årene har vi investert mye i moderne instrumenter som kan avdekke øyesykdommer og følge opp pasienter som har dette.

Vi kan henvise direkte til øyelege når dette er påkrevet. En optiker gjør mye mer enn å tilpasse briller, linser og solbriller, sier ekteparet.

Når det er sagt, er særlig Anne Berit opptatt av at kundene skal få innfatninger som både er i takt med tiden og kler den enkelte.

- Motene skifter også på brillefronten, og i år ser vi at retroinspirerte innfatninger i gull, transparente utgaver og “cat eye”-utgavene dominerer. Fargede glass er i vinden som aldri før, og runde innfatninger er fortsatt i motebildet, forteller Anne Berit.

broken image

Butikken fører populære brillemerker som Marc Jacobs, Prada, Ray-Ban og Tom Ford, for å nevne de største. Monkey Glasses er en produsent som satser på resirkulerte materialer. I det store og hele er danske og italienske leverandører ledende på markedet.

broken image

- Vi står til tjeneste med både synsundersøkelser og tilpasninger av innfatninger, og vi hjelper deg gjerne med å bli “brillefin” denne våren! sier Anne Berit og Christian Torp i Gran Optikk på Granstunet.

Bildetekst: Optiker Thomas Sand Nordberg (f.v.) trives godt hos Gran Optikk på Granstunet. Han er nyutdannet og jobber der to dager i uka.