Return to site

FARGERIK OG BLOMSTRENDE VÅR PÅ GATE 8!

Tekst: Anne Lise Skjaker

- Denne våren vil jeg sammenfatte motetrenden slik: Det er “hett med sett”, glade farger og herlig print på klærne. Dette skaper til sammen en leken og ledig stil som ser ut til å slå godt an både hos de yngre og de godt voksne kundene, sier innehaver Hege Velsand i Gate 8 på Granstunet.

For de med sans for klær innenfor den røde fargeskalaen, er dette en drømmevår! Men det finnes også mange grønne innslag på klesstativene, fra de skarpe, grønne nyansene til de roligere sjatteringene, og grønt kler de fleste.

- Vi på Gate 8 har fått inn en vårkolleksjon som vi tror mange vil like nå når sola titter fram og våren er like rundt hjørnet, sier Hege. - Fargespekteret gjør oss glade, og vi ser fram til lysere tider.

- En kul skinnjakke eller kanskje en lekker blondekjole med en myk kasjmirgenser utenpå gjør deg moteriktig, på samme måte som en prangende blomstermønstret kjole med en olajakke utenpå.

La deg inspirere av utvalget og mangfoldet, - og husk at vi gjerne hjelper deg med å finne det som passer deg aller best!

På Gate 8 finner du også bukser fra #Pieszak. Denne jeansen har en kvalitet og passform som kundene har oppdaget og setter stor pris på. Derfor er den manges favoritt og gjør at kundene kommer tilbake for å kjøpe flere i andre “vaskede” utgaver og fasonger.

- Det vil også komme inn mange flotte sko fra #Unisa utover våren, sko som er fantastisk gode på foten. Her snakker vi om god kvalitet til en god pris! sier Hege.

Hun kan ellers fortelle om andre merker som oppnår veldig god respons, som #Ruedefemme, #CosterCopenhagen og #LineofOslo, og disse har de ansatte stor tro på. Dette er sporty klær som er litt annerledes og kule!

- Vi ønsker alle velkommen for å se på og prøve vårens nyheter, - vi digger denne våren! sier Hege og hennes ansatte i Gate 8 på Granstunet.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK