Gå tilbake til nettstedet

MØT VÅREN I TØFFE SKO!

Tekst: Anne Lise Skjaker Foto: Anne Lise Skjaker/Garant Sko

broken image

Er det noen man husker helt fra barnsben av, er det nettopp det å kunne sette bort de tunge vinterskoa og finne fram lysere og lettere skotøy. - Nå er snart den tida her igjen, og vi håper du kommer innom for å fornye deg på skofronten! sier innehaver Gry Nordnes Gamme i Garant Sko på Smietorget.

- Loafers og ballerinasko representerer en avslappet stil, og denne våren finner vi gjerne detaljer som sløyfer, rysjer og perler på skoene, forteller Gry, og viser fram nykomlingene i skohyllene.

De såkalte slip-in-skoene er kommet tilbake, både med lav og høy hæl. Komfortable og stødige klosshæler er i skuddet. Når det gjelder materialer, er semsket skinn og nubuck mye brukt både i loafers og i selskapssko. Disse materialene gir gode og varme farger til skoene.

Felles for de fleste skomodeller i dag er at de skal være komfortable og gode for føttene. Gabor, Rieker og Skechers med sin memoryfoam er toppen av komfort og finnes dessuten i mange flotte farger denne sesongen. Merker som Vagabond og det spanske KMB har i tillegg til god komfort også det lille ekstra når det gjelder detaljer.

- Stefan, som står bak storselgeren Nude, er fantastisk flink til å skape nyheter som slår an og ligger alltid et hakk foran alle andre når det gjelder moter, sier Gry.

Når det gjelder farger denne våren, kommer vi ikke unna pastellene. Rolige og duse rosa- og blåtoner, men også enkelte innslag av grønt, dominerer. Dersom du trenger prikken over i-en til et antrekk, er rødt også med i motebildet. Som alltid finnes klassikerne hvitt og sort.

Gry har stor tro på Birkenstock også dette året. I tillegg til at disse skoene er fantastiske med tanke på det helsemessige aspektet, kommer de også i freshe, fine farger i år. Italienske Mjus er et annet merke som markerer seg når det gjelder farger, skinnkvalitet og stil innenfor sandalsegmentet.

Platformsåler holder stand, og her scorer det nye merket Supergo mange poeng hos både unge og voksne.

- Vi har også tatt inn Vans, og det er særlig ungdom av begge kjønn som sverger til dette sneakersmerket, sier Gry, som avslutningsvis vil nevne at butikken også er full av lekre veskenyheter fra bl.a. Dixie, Gabor og Lycke. Sist, men ikke minst, har Garant et godt utvalg av kofferter for den reiselystne!

- Velkommen innom for en skoprat! ønsker Gry Nordnes Gamme i Garant Sko på Smietorget.