Return to site

MOTERIKTIGE KLÆR FOR ENHVER SMAK

Tekst: Anne Lise Skjaker

- Selvom våren kanskje virker å være et stykke unna, har det begynt å blomstre i butikkene, forteller Mona Blom på Floyd på Smietorget. Vårens viktigste trender viser nemlig fargerike og feminine gevanter, og de ansatte i butikken gleder seg til å vise fram utvalget til kundene som kommer innom!

Dersom du lurer på hva som er verdt å investere i på klesfronten denne våren og hvilke farger og mønstre som gjelder, har Mona følgende fasit:

- Det blir en fargerik, feminin og leken vår, der de fleste plagg har en ny vri, selvom ikke alt er like revolusjonerende.

Det er mye pasteller å se, men innimellom er det klare farger som rødt, grønt, cerise og gult. Man ser også at rutemønstre er tilbake, og det gjelder for både bukser, skjørt og kjoler. Fortsatt er blomsterprint i vinden, og det er lov å kombinere det meste, sier Mona.

Vi vil se flere dressjakker, i ulike lengder og med ruter. De kan gjerne være litt “oversize”. Når det kommer til buksemoten, sier den vidde i både lange og litt kortere modeller. Den alltid tilbakevendende trenchcoaten er viktig i motebildet denne våren også.

- Alle er ikke like opptatt av moter og moteplagg, men det er mange muligheter for at også disse får kjøpt vanlige og gode bruksplaggde blir fornøyd, fortsetter Mona. - Det viktigste er å føle seg vel i det man har på seg, det beste er å skinne innenfra og ut!

- Vi på Floyd gleder oss til en fargeglad årstid, og vi tror dette blir en deilig vår også i klesveien! sier Mona Blom på Floyd.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK